Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ ВИКОНУЮЧОГО ПОВНОВАЖЕННЯ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА АБЛАНСЬКОГО ІЗ ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Дата: 06.12.2023 07:30
Кількість переглядів: 38

Шановні Захисники та Захисниці України! Дорогі військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Радий вітати Вас із професійним святом!Фото без опису

Збройні Сили України  -  це здобуток і заслуга мільйонів українців, істинних патріотів своєї держави, які щоденно воюють на передовій, тренуються на військових полігонах та працюють на оборонних підприємствах. Це справді армія народу – сильна, мужня і непереможна.

У нашій державі триває не просто війна. Це боротьба добра зі злом. Світла і темряви. Ви – воїни світла. Ви - опора держави й нині живим щитом захищаєте мирні міста і села та крок за кроком звільняєте українську землю від російської нечисті. Ви боретесь за те, чому немає ціни – за свободу, волю та незалежність! 

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вони загинули за те, щоб ми мали змогу жити вільними людьми.

Висловлюю вдячність та шану матерям і батькам, які виховали у своїх синів та дочок надзвичайно сильне відчуття патріотизму та безмежної відданості Батьківщині.

Ви - гордість кожного українця. Сильні та мужні. Безстрашні та незламні.

Я від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, підтримки, незгасної енергії, впевненості у завтрашньому дні. Переможного виконання поставлених завдань та завжди щасливого повернення додому! Бережіть себе та нашу Україну!

Слава Україні!

Слава її Героям!

 

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора