Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВИЙ ЗВІТ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ

Дата: 04.12.2023 08:45
Кількість переглядів: 84

Протягом тижня з 27.11.2023 Фото без описуроку по 01.12.2023 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб

🔸Здійснювалось супроводження 5 опікунських сімей, в яких виховуються 9 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 3 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування та 3 особи з числа дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 4 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються 31 дитина-сирота та позбавлені батьківського піклування.

🔸Відповідно до графіку, фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 85 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.

🔸29 листопада фахівці центру взяли участь у вуличній акції «16 днів проти насильства».

🔸29 листопада директор та фахівець центру взяли участь у заході, який проводився Молодіжним центром «Loft».

🔸30 листопада фахівці центру взяли участь у лекції з елементами тренінгу «Діти та молодь в контексті домашнього насильства», що проводився Молодіжним центром «Loft».

🔸01 грудня 2023 р. 17 дітей із внутрішньо переміщених сімей отримали гуманітарну допомогу у вигляді дитячих речей.

🔸01 грудня 2023 року 20 внутрішньо переміщених сімей, які проживають на території Подільської громади, отримали продуктові набори.

🔸01 грудня 2023 року 9 сімей в яких виховуються діти з інвалідністю отримали засоби особистої гігієни (підгузки ) від Благодійного фонду « ТЕПЛІ СЕРЦЯ».

🔸Формуються списки та вказані сім’ї запрошуються для отримання різних видів допомог. Продовжується робота з внесення даних до єдиної бази ВПО до групи Вайбер «Допомога ВПО», які проживають в Подільській міській територіальній громаді.

📍За детальною інформацією звертайтесь за адресою: вул.Бочковича, 4, 3 поверх, каб. 314, телефон 0660005923.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора