Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Донати на дрони: у Подільську відбувся благодійний аукціон 

Дата: 03.12.2023 22:59
Кількість переглядів: 50

Фото без описуДнями у Подільську відбувся благодійний аукціон на підтримку мужніх Захисників та Захисниць України. На заході були присутні деякі керівники територіальних громад, співробітники Подільської РВА, командування 122-ї бригади та батальйону Територіальної оборони Подільщини, аграрії та підприємці Подільського району, представники благодійного фонду «Загальна справа».

Власне аукціон відбувся за сприянням БФ «Загальна справа». За кошти, які протягом вечора перерахували меценати, фондом будуть придбані FPV-дрони для бойових батальйонів 122 бригади Територіальної оборони Збройних Сил України.

«З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України, БФ «Загальна справа» допомагає нашим мужнім Захисникам та Захисницям, забезпечуючи їх необхідною технікою, автомобілями, засобами захисту, тепловізорами тощо. Сьогоднішній збір ми також організовуємо на підтримку ЗСУ, бо кожен донат – це черговий камінець у фундамент нашої величної національної Перемоги», - у своїй промові зазначив Максим Вакула, очільник БФ «Загальна справа».

Щодо лотів, то їх було 6. Кожен з унікальною історією. Без перебільшення можна сказати, що у них відображається боротьба українського народу за Незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Це не просто речі чи воєнні артефакти – це згадки про найстрашніші дні в історії Україні. Тримаючи їх у руках, розумієш, яких зусиль коштує Перемога та свобода цілого народу.

На жаль, такими страшними "подарунками" орки усіяли усю нашу землю, але українці не здаються і обмінюють їх на техніку, зокрема і на дрони. Це дає можливість ще потужніше бити окупантів на усіх напрямках фронту та визволяти міста і села від загарбників.

Під час заходу меценат, який перерахував найбільшу суму, отримав подарунки – спеціальний шеврон «Мега-донатер» та прапор 122 бригади ТрО ЗСУ. Ним став подільський підприємець Ростислав Албанський. Він придбав частину від російського дрону «Герань-2», який збили над Одещиною військовослужбовці цієї ж бригади. Цінний лот особисто передав Микола Рибаков, заступник командира бригади з морально-психологічного забезпечення.

Загалом, вдалося зібрати чималу суму - майже 400000 гривень. Це десятки, а можливо і сотні врятованих людський життів.

Окрім цього, на заході виступав військовий гурт «Культурний десант». Якісний гумор, українські народні та сучасні пісні додали яскравих фарб аукціону.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до благодійного аукціону й підтримав воїнів ЗСУ! Важливо не тільки вірити, а продовжувати допомагати українській армії! Єдність всього українського народу — найбільша наша сила!

Продовжуємо кувати Перемогу на своїх фронтах! 

Слава Україні! 

Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора