Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ВИКОНУЮЧОГО ПОВНОВАЖЕННЯ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА АЛБАНСЬКОГО ДО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ГРОМАДИ

Дата: 01.12.2023 13:32
Кількість переглядів: 84

З робочим візитом виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський спільно з заступником Людмилою Задорожною відвідали КНП «Подільська міська лікарня». Основне питання – новий етап медреформи, який власне передбачає створення спроможної мережі лікарень.

Варто нагадати, що Кабінет Міністрів України 28 лютого 2023 року схвалив Постанову № 174 «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я», яка передбачає оновлення підходів до визначення госпітальних округів та впровадження сучасних поглядів до формування мережі медзакладів.

Фото без описуУ рамках зустрічі керівництво громади разом із головним лікарем Олександром Жуковським та заступником головного лікаря з економічних питань Оксаною Подаренко обговорювали процес кластеризації опорного закладу охорони здоров’я громади та реорганізації Окнянської лікарні шляхом приєднання до Подільської міської лікарні.

Також говорили й про плани на 2024 рік, зокрема щодо впровадження ефективних і безпечних для пацієнтів сучасних інноваційних технологій. Наголошувати і на послугах, які необхідно розвивати відповідно до своєї ролі в мережі, як краще планувати кадрові та фінансові ресурси.

Окрім цього, очільник громади відвідав реабілітаційне відділення. Наразі на даному об’єкті ще триває капітальний ремонт та реконструкція. Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський тримає руку на пульсі та особисто контролює увесь процес. Тим паче, що наявність реабілітаційного відділення одна з умов для кластерної лікарні.

Спільно з підрядниками обговорили проблемні питання та строки виконання робіт. Міська влада, керівництво лікарні та підрядна організація зацікавлені у якнайшвидшому завершені ремонту. Це важливо, перш за все, для наших Захисників та Захисниць, які проходитимуть курс відновлення у даному відділенні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора