Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повернувся до рідних «на щиті»: захищаючи Незалежність України загинув Садков Вячеслав Анатолійович

Дата: 27.11.2023 14:08
Кількість переглядів: 89

Фото без опису23 листопада, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Зміївка, що на Херсонщині, трагічно загинув наш земляк - старший солдат протитанкового взводу роти вогневої підтримки Садков Вячеслав Анатолійович.

Провести захисника України в останню дорогу разом з рідними, друзями, бойовими побратимами прийшли керівний склад та депутати Подільської міської ради, Подільської РВА й Подільської районної ради.

Церемонія прощання розпочалось біля батьківського будинку Героя, опісля відбувся чин поховання на міському кладовищі.

Заупокійну службу за загиблим воїном провів настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

Наприкінці церемонії прощання, начальник групи морально-психологічного забезпечення Подільського РТЦК та СП Ігор Коваль передав матері Героя Український Прапор, який є символом держави, якій вірно й до кінця служив Вячеслав Садков.

Прикро й боляче, що війна забирає найкращих: патріотичних, сміливих, принципових, відкритих та щирих. Саме таким був Вячеслав. Військовослужбовець ніколи не ховався за спинами інших, адже чітко знав, що зараз він, як ніколи потрібен своїй Батьківщині, її народу.

Захисник назавжди залишиться у пам'яті тих, хто його знав, мужнім сином українського народу, відважним воїном, добрим і вірним другом, людиною з великим серцем, сповнений сил та енергії.

Слава Україні! 

Вічна пам’ять Героям, які обороняють нас, але вже в лавах Небесного війська!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора