Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 27.11.2023 13:49
Кількість переглядів: 76

Сьогодні під керівниФото без описуцтвом виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та директорів комунальних підприємств.

‼️Найголовніше питання порядку денного – ліквідація наслідків негоди.

З вечора 26 листопада всі комунальні служби переведені у посилений режим роботи. Через складні погодні умови на вулиці міста та сіл вийшла спеціальна техніка, яка ще продовжує розчищати проїжджу частину за маршрутами громадського транспорту і на найбільш жвавих вулицях Подільська. Також йде постійна робота на пішохідних доріжках. Їх розчищають від снігу та посипають спеціальною сумішшю.

У домівки подільчан безперебійно подається водо- і теплопостачання. За словами директора КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» Максима Перлея, всі котельні готові до можливого відключення електроенергії за рахунок наявних генераторів.

‼️На території Подільської громади відновили роботу шість «Пунктів незламності», де є все необхідне для комфорту людей: альтернативні джерела енергії, тепло, Інтернет, пристрої для зарядки гаджетів, вода та продукти першої необхідності.

📍Адреси «Пунктів незламності»:

▪️ Міський Будинок культури (м. Подільськ, вул. Бочковича, 1).

▪️ Виконавчий комітет Подільської міської ради (м. Подільськ, просп. Шевченка, 2).

▪️ Ліцей № 3 (м. Подільськ, вул. Гетьманська, 65).

▪️ ЗДО № 11 (м. Подільськ, вул. Залізничників, 166).

▪️ Липецький Будинок культури (с. Липецьке, вул. Центральна, 67).

▪️ Подільське РУ ГУ ДСНС України в Одеській області (м. Подільськ, вул. Соборна, 91).

Крім того, продовжується і поточна робота.

🔸Так, фахівцями ДепартамеФото без описунту ЖКГ, архітектури та земельних відносин здійснюється розгляд звернень і скарг від жителів громади. Триває капітальний ремонт їдальні ліцею № 4.

🔸Заклади освіти, відповідно до Розпорядження начальника Одеської ОВА Олега Кіпера, сьогодні навчаються дистанційно. У садочках працюють чергові групи.

🔸Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Протягом минулого тижня до установи звернулося понад 200 осіб з різних питань, яким надані кваліфіковані консультації.

🔸Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі.

🔸За інформацією Управління економічного розвитку та інвестицій, міський транспорт загального користування, незважаючи на погодні умови, сьогодні розпочав роботу згідно графіку. Фахівцями Управління продовжується активна робота щодо співпраці із муніципалітетом міста-побратима Боркен (Німеччина) щодо надання гуманітарної допомоги внтурішньо переміщеним особам, які проживають на території нашої громади.

✅За підсумками обговорення піднятих питань, очільником громади дано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора