Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОКЛАВ ЖИТТЯ НА ПОЛІ БОЮ: ПОДІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЯ З ОЛЕКСАНДРОМ ЛОПУШАНСЬКИМ

Дата: 26.11.2023 15:45
Кількість переглядів: 84

Фото без опису26 листопада 2023 року — скорботний день для жителів нашої громади. Подільчани «на щиті» зустріли земляка-Героя, військовослужбовця ЗСУ Олександра Олександровича Лопушанського, 1972 року народження, який загинув на Донеччині поблизу села Кліщіївка 19 листопада 2023 року.

Церемонія прощання з Сан Саничем - саме так його ласкаво називали друзі та бойові побратими - проходила на головній площі Подільська.

Провести земляка в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшли керівники Подільської міської ради та Подільської РВА, а також чимало жителів громади.

Заупокійну службу за загиблим воїном провів настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

Наприкінці церемонії прощання, начальник групи морально-психологічного забезпечення Подільського РТЦК та СП Ігор Коваль передав матері Героя Український Прапор, який є символом держави, якій вірно й до кінця служив Олександр Лопушанський.

Російський ворог забрав життя дорогого чоловіка, батька, дідуся, друга, побратима, добру і світлу людину…

Олександр Лопушанський боровся за волю і свободу нашої держави. Вірив і віддав в ім’я Перемоги найцінніше – життя.

Глибоко сумуємо та співчуваємо всій родині Олександра. Щира вдячність батькам Героя за те, що виховали Патріота й справжнього Захисника України!

Вклоняємось перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна.

Спи спокійно, Герою. 

Вічна пам'ять і вічна Слава!

Слава Україні! 

Героям Слава! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора