Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 35 СЕСІЇ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Дата: 24.11.2023 14:27
Кількість переглядів: 141

Сьогодні, 24 листопада, підФото без опису керівництвом секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось пленарне засідання 35-ї сесії Подільської міської ради І скликання.

Відповідно до порядку денного було розглянуто 26 питань, які були детально опрацьовані на засіданнях профільних комісій.

🔹Депутатським корпусом ухвалено ряд рішень щодо земельних питань, з яких доповідав заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий. Зокрема, підтримано внесення змін та поновлення (подовження) договорів оренди землі, надано дозвіл на розробку документації із землеустрою, згоду на передачу земельної ділянки комунальної власності в суборенду тощо. Також рішенням депутатів внесено зміни до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Подільської міської територіальної громади на 2021-2025 роки та Програми енергозбережння та енергоефективності на 2021-2025 роки.

🇺🇦Пріоритетним питанням для міської влади є допомога Збройним Силам України, тож народні обранці одноголосно підтримали рішення щодо передачі матеріально-технічних засобів з балансу Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин і Управління економічного розвитку та інвестицій на баланс військових частин згідно із поданими клопотаннями.

🔹Підтримка медичних прФото без описуацівників для ефективної роботи галузі медицини також залишається актуальною. А вирішення житлового питання — саме те, чого молоді фахівці потребують найбільше, про це наголосила під час свого виступу заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна. Тож депутатами міської ради підтримано рішення щодо придбання службового житла для медпрацівників КНП «Подільська міська лікарня».

🔹Про внесення змін до Програми підтримки сім’ї та дітей на 2021-2025 роки доповідала заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік.

🔹Підтримано і внесення змін до рішення Подільської міської ради «Про бюджет Подільської міської територіальної громади на 2023 рік». З даного питання доповідала перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора