Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська міська територіальна громада взяла участь у Міжнародній виставці – конференції «ReBuild Ukraine»

Дата: 23.11.2023 16:43
Кількість переглядів: 85

Подільська міська Фото без описутериторіальна громада взяла участь у Міжнародній виставці – конференції «ReBuild Ukraine», яка відбулась 14-15 листопада 2023 року в м. Варшава, Польща.

Основна мета форуму - залучення міжнародного фінансування для відновлення українських громад.

На єдиній публічній платформі працювали міжнародні донорські та фінансові організації , благодійні фонди та інвестиційні компанії, представники провідних найпотужніших виробничих компаній із 21 –ї країни світу, представники влади нашої країни та ЄС, більше ніж 100 територіальних громад України.

Від Подільської громадиФото без опису в форумі взяли участь працівники Управління економічного розвитку та інвестицій Алла Омельчук та Ірина Чернецька, які мали змогу презентувати бачення пріоритетних проектів реконструкції та майбутнього розвитку нашої громади у павільйонах Швеції, Франції, Німеччини, Литви. Під час спілкування відбувся обмін інформацією щодо проблемних питань та можливостей світових компаній у сферах енергетики, опалення, промисловості, інфраструктури, очищення води, будівельних технологій, проектування сучасних шкіл тощо.

Форум відбувався під патронатом Міністерства енергетики та Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, Міністерства економічного розвитку і технологій Польщі, Американської торгово-промислової палати в Україні та профільних міністерств країн – партнерів ЄС.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора