Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПРОДОВЖУЄ ДОПОМАГАТИ УКРАЇНСЬКИМ ГЕРОЯМ!

Дата: 23.11.2023 16:13
Кількість переглядів: 108

Сьогодні доля України в рукахФото без опису у бійців Збройних Сил України. Але потужність нашої армії багато в чому залежить від допомоги тилу.

Тож в черговий раз Подільська громада відправила на передову адресні посилки допомоги нашим військовим, котрі захищають мирні землі України від російських окупантів на різних напрямках лінії фронту.

За сприянням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, працівники Виконавчого комітету Подільської міської ради та її структурних підрозділів, закладів культури, освіти, медицини, соціальних установ, комунальних підприємств, представники волонтерського руху, небайдужі мешканці села Липецьке, аграрії та підприємці швидко зорієнтувались у потребі і почався збір.

Майже за три дні було зібрано декілька тон натуральної допомоги. Дбайливо запаковані, із малюнками та побажаннями від найменших жителів громади продукти харчування вже прямують до наших Захисників та Захисниць.

У складі гуманітарного вантажу – продукти тривалого зберігання, консервація, тушонка, домашні страви і випічка, крупи, олія, сало, мед, питні напої, солодощі тощо.

До речі, м’ясна тушонка була вФото без описуиготовлена в найкоротші терміни старостою Липецького старостинського округу Вікторією Лазаренко та місцевим господиням. Продукти для приготування консервації надали аграрії Подільської громади.

Це не просто допомога, а тепло сердець та вдячність всіх жителів Подільської громади нашим воїнам за мужність, відданість та сміливість заради спокою наших дітей та мирного неба.

Дякуємо усім, хто підтримав збір допомоги! Незважаючи на важкий час, що нині доводиться переживати українцям, мешканці нашої громади єднаються для допомоги. Час показує – в єдності ми сила!

Продовжуємо трудитися в тилу для всебічної підтримки українських Захисників.

Кожен крок нашої допомоги необхідний для підтримки воїнів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора