Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи.

Дата: 21.11.2023 11:54
Кількість переглядів: 83

Відзначення Дня ГідностіФото без опису та Свободи у день початку Помаранчевої революції у 2004 році і Революції Гідності у 2013 знаменує день єдності українців та їх готовність відстоювати цілісність і незалежність своєї країни, пам’ятати усіх, хто боровся за вільну Україну у різні часи, а також реалізувати своє право самим визначати майбутнє, вірити в себе і здатність Перемагати.

З цієї нагоди біля пам’ятних знаків Героїв Небесної Сотні та Герої АТО відбувся мітинг-реквієм за участі керівництва Подільської міської ради та Подільської РДА, духовенства, представників силових структур, підприємств, установ та організацій.

Нині, коли на нашу землю прийшла рашистська орда і весь народ став на захист Батьківщини, особливого значення набули такі поняття, як «Гідність» та «Свобода». Сьогодні, у часи великих випробувань, говоримо слова вдячності Героям Небесної Сотні, всім Захисникам та Захисницям української державності, всім воїнам, які захищають нашу країну від російських окупантів. Маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій ми можемо досягти мети — Перемоги.

Пам’ять про Героїв вшануФото без описували хвилиною мовчання. Тих, хто ціною життя пробудили у свого народу почуття патріотизму та гідності. Тих, хто загинув на Майдані та всіх оборонців України, які загинули захищаючи рідну землю.

Спільну молитву за Україну та її воїнів провів настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

На знак шани і поваги всі пристуні поклали квіти та свічки пам’яті до підніжжя пам’ятних знаків українським Героям.

У час важких випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту свободи Української держави. Цю нашу справедливу боротьбу підтримує весь світ і Україна неодмінно Переможе!

Слава Україні!🇺🇦

Слава її Героям!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора