Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте нагородження кращих працівників сільського господарства

Дата: 20.11.2023 15:44
Кількість переглядів: 91

Фото без описуЩорічно у третю неділю листопада ми відзначаємо День працівників сільського господарства. Це світле свято всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв, яке традиційно підсумовує клопітку працю господарів ланів і ферм та завершує хліборобський рік.

Так, 20 листопада, у Подільській громаді відбулося урочисте нагородження кращих працівників сільського господарства.

«Вдячний усім, хто працює у сільському господарстві нашої громади, за стійкість, за підтримку армії, за людяність, за самовіддану багаторічну працю на благо громади. Повномасштабна війна стала справжнім випробуванням для працівників аграрно-промислового комплексу. Але попри усі виклики ви адаптувалися до непростих реалій сьогодення. Нехай ваша віддана праця і надалі служить на користь державі, на благо України,» - у вітальному слові зазначив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Приєдналися до поздоровлень заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та староста сіл Липецьке, Олександрівка та Казбеки Вікторія Лазаренко.

За традицією, з нагоди професійного свята кращі з кращих були нагороджені Почесними грамотами міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу Подільської міської територіальної громади, плідну працю та високий професіоналізм.

Щира подяка тим, хто щоденно своєю самовідданою працею забезпечує населення продуктами харчування, підтримує наших Захисників і Захисниць та наближає Перемогу!

Нехай щедро родять ниви, а над ними буде мирне небо!

Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора