Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте нагородження кращих працівників галузі культури, аматорів народного мистецтва, творчих колективів з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Дата: 08.11.2023 16:20
Кількість переглядів: 218

Фото без описуУкраїнська культура - одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність і первозданну чистоту. 

Напередодні свята, 8 листопада, у Подільській громаді відбулося урочисте нагородження кращих працівників галузі культури, аматорів народного мистецтва, творчих колективів з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У вітальному слові виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський зазначив: «Щиро дякую за вашу плідну працю та прагнення творити добро, відроджувати та популяризувати культурне надбання предків у такий непростий для українського народу час. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро, красу і наближає Перемогу України!».

Приєдналися до поздоровлень заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та начальник УправлінняФото без опису культури та туризму Анна Вишневська. 
За традицією, з нагоди професійного свята кращі з кращих були нагороджені Почесними грамотами Подільського міського голови за значний особистий внесок у розвиток національної культури й мистецтва, вагомі творчі здобутки, високу професійну майстерність.

Приєднуємося до привітань! Глибоко шануємо ваш неоціненний внесок у відтворення, збереження і примноження неоціненних духовних скарбів українського народу. Безмежно дякуємо за популяризацію культурних традицій серед талановитих дітей і молоді, а також за їхнє залучення до багатовікових культурних традицій нашої країни. Бажаємо, аби у кожній оселі панував мир, злагода та добробут!
Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора