Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ, НАДАННЯ ТА РОЗПОДІЛУ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ ТА СІМ'ЯМ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ (30.10.2023 р. - 03.11.2023 р.)

Дата: 03.11.2023 15:29
Кількість переглядів: 165

Протягом тижня (з 30.10.Фото без опису2023 року по 03.11.2023 року) соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:

🔸Здійснювалось супроводження 5 опікунських сімей, в яких виховуються 9 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 3 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування та 4 особи з числа дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 4 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються 31 дитина-сирота та позбавлені батьківського піклування;

🔸Відповідно до графіку, фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 100 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

🔸Практичним психологом з дітьми із сімей, якими опікується центр, проведені бесіди, тестування на виявлення дитячих страхів. Щоденно опрацьовуються повідомлення, які надходять від суб’єктів, що співпрацюють с центром соціальних служб, за тиждень опрацьовано 6 повідомлень.

🔸Практичним психологом Подільського міського центру соціальних служб Катериною Стецюк спільно з фахівцями мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі проведено тренінг з сім'ями за темою «Насильство в сім'ї.»

🔸29 жовтня директор центру взяла участь у черговому засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення, що діє при Виконавчому комітеті Подільської міської ради.

🔸30 жовтня 2023 р. за сприяння громадської організації "Академія дитинства", 30 внутрішньо переміщених сімей та 17 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах отримали гуманітарну допомогу, у склад якої входили: дитячий, чоловічий та жіночий одяг, взуття, іграшки та інші необхідні речі.

🔸31 жовтня 2023 року 85 внутрішньо переміщених сімей, які мешкають на території Подільської громади, отримали гуманітарну допомогу у вигляді побутових речей, а саме: рушники, постільна білизна, ковдри, подушки, посуд, ліхтарі, памперси тощо від ГО «10 квітня».

🔸01 листопада 2023 року #InternationalMedicalCorps надала допомогу 46 внутрішньо переміщеним сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю з числа ВПО, які зареєстровані в Подільській територіальній громаді. У рамках цієї допомоги були надані засоби гігієни та підгузки для повсякденного використання.

🔸Формуються списки та вказані сім’ї запрошуються для отримання різних видів допомоги. Продовжується робота з внесення даних до Єдиної бази ВПО до групи Вайбер «Допомога ВПО», які проживають в Подільській міській територіальній громаді.

✅За детальною інформацією звертайтесь за адресою: вул.Бочковича, 4, 3 поверх, каб.314 або за телефоном: 0660005923.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора