Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про встановлення тарифів на послуги КП «Подільський міський ринок»

Дата: 03.11.2023 11:39
Кількість переглядів: 45

Україна

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Про встановлення  тарифів на послуги

КП «Подільський міський ринок»

 

     Розглянувши клопотання директора комунального підприємства «Подільський міський ринок» Голіченко Л.М. стосовно перегляду діючих тарифів на послуги ринку, у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, зростанням вартості енергоносіїв та інших видів послуг, якими користується підприємство у своїй діяльності, з метою приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня, згідно Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», керуючись п.п.2  п. «а» ст.28, п.п.1 п. «а» ст.30, ч.2 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

В И Р І Ш И В:

  1. Встановити тарифи на послуги КП «Подільський міський ринок» з урахуванням ПДВ, згідно додатку.
  2. Встановити, що дане рішення набуває чинності з дати оприлюднення на офіційному веб-порталі Подільської міської територіальної громади.
  3. Вважати такими, що втратили чинність рішення Виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області  від 25.05.2021 року № 155 «Про встановлення тарифів на послуги КП «Подільський міський ринок»», від 31.08.2022 року № 247, від 26.09.2023 року № 302 «Про коригування  тарифів на послуги КП «Подільський міський ринок».
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради КОРЧОВОГО А.В.

 

 Секретар Подільської міської ради                                                       Олег АЛБАНСЬКИЙ

 

ДОДАТОК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора