Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ «КЛАСУ БЕЗПЕКИ» НА БАЗІ ЛІЦЕЮ № 5

Дата: 02.11.2023 11:12
Кількість переглядів: 150

Наразі це вже шостий «Клас Фото без описубезпеки» у Подільській громаді.

Новостворений простір безпеки облаштований мультимедійною дошкою, проектором та ноутбуком для цікавих інтерактивних занять. Крім того, для кращого сприйняття інформації «Клас безпеки» облаштований різними зонами, які стануть допоміжними в освоєнні та закріпленні правил пожежної та мінної безпеки, цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, заходів із надання домедичної допомоги, психологічного розвантаження тощо.

Завітали на відкриття безпекового простору заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський.

Фахівці ДСНС, ювенальної превенції спільно з вихователем безпеки провели для дітей цікавий за надзвичайно корисний урок безпеки. Здобувачі освіти перевірили знання правил безпечної поведінки у разі надзвичайних ситуацій, а команда ДЮРП наочно продемонструвала прилади, що представлені в класі, будову вогнегасника та детально розповіли про кожну із зон.

Всі присутні отримали максимум позитивних емоцій. Тож незабаром, а саме після канікул, на ліцеїстів чекає безліч інтерактивних занять з безпеки за участі педагогічних працівників, фахівців ДСНС України, Національної поліції, медичних працівників, практичних психологів та вихователя безпеки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора