Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 30.10.2023 14:09
Кількість переглядів: 146

30 жовтня виконуючий повФото без описуноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів апаратну нараду за участі заступників, керівників комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, у ході якої було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено плани на найближчий період.

На нараді були обговорені актуальні питання житлово-комунального господарства, соціальної сфери, медицини, освіти тощо. Особлива увага акцентувалась на питаннях підготовки до зимового періоду.

ПРО ГОЛОВНЕ:

➡️Сфера житлово-комунального господарства.

Всі комунальні підприємства працюють згідно плану підготовки до зими.

🔸Так, КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» завершує гідравлічні випробовування теплових мереж. Здійснюються аварійні ремонтні роботи внутрішньо будинкових мереж в тих багатоповерхівках, у яких заключенні договори на технічне обслуговування. Теплоносієм вже заповнені вже міські школи і садочки.

🔸У свою чергу, ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» продовжують підготовку житлового фонду до зими.

🔸Поряд з цим, працівники КНП МОК «Чиста громада» проводять заходи з осіннього благоустрою громади. Наразі плідно виконуються роботи з прибирання та вивезення опалого листя. Крім того, здійснюються роботи з розчищення лотків водовідведення та ремонт дитячих майданчиків у мікрорайонах міста.

🔸Триває боротьба із несанкціонованими сміттєзвалищами. Фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин протягом минулого тижня видано 7 приписів мешканцям міста за викидання великогабаритних відходів у невстановлених місцях.

➡️Соціальна сфера.

🔸Відсьогодні для учнів ліцеїв і гімназій Подільської громади розпочалися осінні канікули. Заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичайному режимі.

🔸Працівниками Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я проводиться прийом громадян. Протягом минулого тижня до соцзахситу звернулося біля 200 осіб з різних питань. Всі види державної допомоги нараховуються вчасно.

🔸Фахівцями ЦентФото без описуру надання адміністративних послуг опрацьовуються заявки на отримання пільг та субсидій.

🔸На минулому тижні адміністрація КНП «Подільська міська лікарня» провела зустріч із головою Окнянської селищної об’єднаної територіальної громади Олегом Бєлоусом та керівниками Окнянської багатопрофільної лікарні. У ході зустрічі обговорювалося питання реорганізації Окнянської лікарні шляхом приєднання до Подільської міської лікарні. Співпраця у цьому напрямку продовжується.

🔸Лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги фіксують спалах захворювання на Covid-19. Також лікарями первинки здійснено виїзний прийом пацієнтів у с. Олександрівка.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій:

Громадський транспорт загального користування працює згідно графіку. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях (складено 2 протоколи). Триває інформаційно-роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо заборони продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям.

✅За підсумками наради керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора