Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ЩОДО НАДАННЯ ТА РОЗПОДІЛУ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ ТА СІМ'ЯМ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ (23.10.2023 р. - 27.10.2023 р.)

Дата: 27.10.2023 15:37
Кількість переглядів: 66

Протягом тижня, з 23 по 27Фото без опису жовтня, соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку у Подільському міському центрі соціальних служб:

🔸Здійснювалось супроводження 5 опікунських сімей, в яких виховуються 9 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 3 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування та 4 особи з числа дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування ; 4 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються 31 дитина-сирота та позбавлені батьківського піклування;

🔸Відповідно до графіку, фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 56 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.

🔸Практичним психологом з дітьми із сімей, якими опікується центр, проведені бесіди і тестування на виявлення дитячих страхів. Щоденно опрацьовуються повідомлення, які надходять від суб’єктів, що співпрацюють с центром соціальних служб, за тиждень опрацьовано 6 повідомлень.

🔹23.10.2023 року 60 внутрішньо переміщених сімей/осіб отримали дитячий, жіночий, чоловічий одяг, взуття, іграшки, засоби особистої гігієни, пледи, ковдри тощо від ГО «Академія дитинства».

🔹24.10.2023 року від благодійного фонду «Міжнародна допомога «Добрий Самарянин» 34 внутрішньо перемішені сім’ї/особи, які проживають на території Подільської громади та 4 сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори.

🔹25.10.2023 року 20 внутрішньо переміщених сімей/осіб отримали допомогу від ГО «Товариство «Червоний Хрест».

🔹26.10.2023 року Представники БФ «Карітас Одеса УГКЦ» провели роз’яснювальну роботу щодо послуг, які надає фонд та надали гуманітарну допомогу 25 внутрішньо переміщеним сім’ям/особам, які мешкають на території Подільської громади у вигляді продуктових наборів.

🔹Формуються списки та вказані сім’ї запрошуються для отримання різних видів допомог. Продовжується робота з внесення даних до єдиної бази ВПО до групи Вайбер «Допомога ВПО», які проживають в Подільській міській територіальній громаді.

✅Для надання більш детальної інформації можна звертатись за тел..0660005923



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора