Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 34 СЕСІЇ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Дата: 27.10.2023 14:29
Кількість переглядів: 101

Сьогодні, 27 жовтня, підФото без опису керівництвом секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося засідання 34 сесії Подільської міської ради.

Відповідно до затвердженого порядку денного, депутатами розглянуто 60 питань, які було детально опрацьовано на засіданнях постійних профільних комісій.

З першим блоком питань, які стосувалися земельних відносин, доповідав заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий. У ході пленарного засідання депутатським корпусом внесені зміни та доповнення до ряду міських Програм:

🔹Програми благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської громади на 2023 рік;

🔹Внесено зміни і доповнення до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Подільської громади на 2021-2024 роки;

🔹Програми фінансової підтримки комунальних підприємств громади на 2021-2025 роки;

🔹Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Подільської громади у 2022-2025 роках.

Одноголосно прийняті рішФото без описуення щодо передачі з балансу Виконавчого комітету Подільської міської ради та її структурних підрозділів на баланс військових частин матеріально-технічних засобів.

З питаннями соціальної сфери доповідала перед присутніми заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна.

Рішенням депутатів внесено зміни до Програми розвитку освіти Подільської міської територіальної громади на 2022-2025 рр., а також Програми «Культура» на 2023-2027 рр.

Також надано згоду на передачу та прийняття до комунальної власності шкільного автобусу.

Для керівництва громади пріоритетними залишаються питання безпеки жителів та підтримка Захисників та Захисниць України. Тож депутатським корпусом прийняті позитивні рішення щодо внесення змін та доповнень до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Подільського РТЦК та СП, а також до Програми профілактики та протидії злочинності в Подільській громаді «Безпечна громада» на 2021-2025 рр. З даних питань доповідала заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік.

На розгляд депутатів було винесено рішення про затвердження звіту про виконання бюджету Подільської громади за 9 місяців 2023 року. Оленою Музичук, першим заступником Подільського міського голови – начальником фінансового управління Подільської міської ради було зазначено, що перевиконання бюджету насьогодні сягає 108,7%. На підтримку військових за цей проміжок часу вже спрямовано 27,4 млн грн. Всі заявки та клопотання від командирів військових частин виконуються у повному обсязі. Очільник громади особисто перебуває на постійному контакті із військовими.

✅Розглядалися й інші питання, з яких прийняті відповідні рішення.

З ухваленими рішеннями можна буде ознайомитись згодом на офіційному сайті Подільської міської територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора