Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Робота для ВПО: Ти потрібен!»

Дата: 24.10.2023 15:43
Кількість переглядів: 89

24 жовтня була проведена роФото без описубоча зустріч в.о. директора Подільської філії ООЦЗ Олега Кунаренка з керівником Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Аллою Перепелицею.

Захід був організований у рамках інформаційної компанії «Робота для ВПО: Ти потрібен!», яка ініційована Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

«Наша мета допомогти як шукачам роботи, так і роботодавцям знайти один одного в цей нелегкий період», - розпочав захід в.о. директора Подільської філії ООЦЗ. Присутні дізнались про види компенсацій, які надаються роботодавцям за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, критерії та умови їх отримання.

Акцентував увагу присутніх Олег Михайлович на тому, що працевлаштовуючи ВПО, роботодавці не тільки отримують фінансову допомогу від держави, а й роблять вагомий внесок у розвиток та підтримку економічного фронту країни. Також було наголошено на тому, що для тих, хто готовий створювати нові робочі місця для працівників і працювати сам, держава надає підтримку у вигляді грантової допомоги за такими програмами як «Власна справа» та «Гранти на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей».

Значну увагу було приділено наданню роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Допомога внутрішньо переміщеним особам вкрай важлива сьогодні, адже тільки разом, об’єднавшись та підтримуючи один одного, ми зможемо вистояти.

Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб – турбота не лише суспільства і держави, а й самих ВПО. Це шлях на зустріч одне одному!

Україна понад усе!

Працюємо задля Перемоги нашої країни!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора