Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ДНЯ: ВІДБУЛОСЬ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 24.10.2023 10:53
Кількість переглядів: 97

У вівторок, 24 жовтня, під гФото без описуоловуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Олени Музичук відбулось позачергове засідання Виконавчого комітету Подільської міської ради. Опрацьовано 4 питання порядку денного.

🔹Першою перед членами виконкому доповідала Тетяна Морозовська, головний економіст КВЕП «Подільськводоканал».

Виконавчий комітет Подільської міської ради затвердив рішення про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії для населення, бюджетних установ та інших споживачів КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» на 2023-2024 роки. Згідно рішення, тарифи для населення залишаються незмінними.

🔹Прийнято відповідне рішення і щодо встановлення ТОВ «ЕК Теплоінвест» тарифу на теплову енергію для бюджетних установ та організацій Подільської міської територіальної громади на 2023-2024 роки.

🔹Перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук доповіла присутнім про підсумки виконання бюджету Подільської громади за 9 місяців 2023 року. Так, перевиконання бюджету насьогодні становить 108,7%.

Подільська громада продовжує допомагати військовим, що мужньо захищають нашу державу. Міська влада постійно перебуває на контакті з командирами військових частин, знає їх потреби і реагує на звернення. На підтримку військових за 9 місяців поточного року вже спрямовано 27, 4 млн грн.

🔹Також членами виконкому підтримано рішення про виділення коштів із резервного фонду бюджету громади на придбання матеріально-технічних засобів для особового складу Подільського районного управління поліції.

З усіх питань прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора