Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Торгівля людьми - прояв сучасного рабства

Дата: 19.10.2023 11:11
Кількість переглядів: 103

Фото без описуЗ нагоди відзначення Європейського   дня протидії  торгівлі людьми, у рамках інформаційної кампанії   «ПРИДИВИСЬ», спрямованої на протидію торгівлі людьми та популяризацію правил безпеки під час міграції, у Подільській філії Одеського обласного центру зайнятості18 жовтня 2023 року було проведено захід  для безробітних за участі в.о. директора Подільської філії Одеського ОЦЗ Олега Кунаренка та директора Подільського міського центру соціальних служб Наталії Шалашної.

У ході заходу безробітним було роз’яснено, як правильно і вчасно розпізнати випадки торгівлі людьми та загальні правила безпеки.  Наталія  Шалашна, директор Подільського міського центру соціальних служб, звернула увагу присутніх на те, що нелегальна праця несе в собі найбільший ризик стати жертвою трудової експлуатації та сексуального рабства. І перед прийняттям такого рішення варто усвідомлювати, що втрачає людина, приймаючи рішення про трудову міграцію, а тим більше нелегальну  та орієнтувала учасників заходу до працевлаштування в Україні. Для кращого усвідомлення та переконання, що торгівля людьми це не жарти, було продемонстровано інформаційний відеоролик «Життя на прокат». 

 

Шукачам роботи була надала  інформація щодо можливості отримання безкоштовної професійної та конфіденційної допомоги. Наприкінці заходу безробітні отримали інформаційні буклети, де надано додаткову інформацію з даної тематики.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора