Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт про діяльність Подільського міського центру соціальних служб щодо надання та розподілу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам та сім'ям, які опинились в складних життєвих умовах

Дата: 06.10.2023 13:05
Кількість переглядів: 99

З 01.09.2023 року Фото без описупроведена робота по створенню єдиної бази даних ВПО, які залишились, мешкають у м. Подільськ та отримують гуманітарну допомогу.

Так, станом на 04.10.2023 року проживають у Подільській міській територіальній громаді 999 внутрішньо переміщених осіб, а саме: 690 сімей, 319 дітей, 49 осіб з інвалідністю, та 134 людини похилого віку.

✅Надано допомоги:

- 165 наборів харчування від благодійного фонду «Добрий Самарянин»;

- 10 сімей обрали одяг;

- 60 осіб отримали дорослі підгузки (ВПО+СЖО) та 20 сімей отримали продуктові набори та засоби гігієни від Громадської організації «ТОВ Червоного Хреста»;

-20 сімей отримали дитячі підгузки, надані громадською організацією «Академія дитинства».

📱У «Viber» створена група, де надається та збирається інформація, яка безпосередньо стосується життєдіяльності ВПО.

У вересні проводився інформаційний захід, організований філією Одеського міськрайонного центру зайнятості щодо отримання ваучерів на безоплатне навчання та наявних вакансій для ВПО та СЖО.

Для визначення нагальних потреб, фахівцями центру щоденно ведеться офлайн-спілкування з внутрішньо переміщеними особами.

✅Для надання більш детальної інформації можна звертатись за тел..0660005923



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора