Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Бізнес Спільноти: Одеська Виставка Закупівель та Постачальників ООН

Дата: 04.10.2023 15:09
Кількість переглядів: 93

Фото без описуОб'єднання організацій роботодавців Одеської області долучається до ініціативи по розвитку місцевого підприємництва!
Запрошуємо бізнес Одеської, Миколаївської та Херсонської областей взяти участь у Дні Бізнес Спільнот: Одеська Виставка Закупівель та Постачальників ООН, яка відбудеться 16 жовтня в Одесі.
Організатори заходу Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine , Одеська обласна державна адміністрація,  United Nations in Ukraine та United Activities.
Метою є підтримка місцевого бізнесу, активізація закупівель на місцевих ринках, підвищення обізнаності українських підприємств про практику закупівель ООН, а також розширення вибору постачальників для агентств ООН.
Очікується, що у заході візьмуть участь близько 200 учасників: урядовці, представники ООН та бізнес спільноти. Крім презентацій про закупівлі ООН, на заході відбудуться панельні дискусії з агентствами ООН та підприємствами, які вже працювали з міжнародними організаціями. Також буде практична робоча сесія для допомоги підприємствам у реєстрації на платформі UN Global Marketplace. Завершить захід сесія нетворкінгу, під час якої представники агенцій ООН та бізнесу матимуть можливість поспілкуватися, обговорити свої потреби та пропозиції.
Зареєструватися на захід можна за посиланням:  https://bit.ly/3LJEwFk
🇺🇦 Об'єднуємось заради майбутнього України!

Google Docs (https://bit.ly/3LJEwFk)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора