Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ ВИКОНУЮЧОГО ПОВНОВАЖЕННЯ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА АЛБАНСЬКОГО З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ! 

Дата: 01.10.2023 07:00
Кількість переглядів: 72

Шановні земляки, Захисники та Захисниці України, відважні сини та дочки українського народу! 

Фото без описуУ величне свято Покрови Пресвятої Богородиці, річниці створення Української Повстанської Армії та в день Українського козацтва, наша держава відзначає День Захисників і Захисниць України. Це свято поєднало традиції минулого і сучасності, давні історичні подвиги та звитягу воїнів сьогодення.
 Упродовж століть українські землі від ворогів боронили відважні воїни української землі. Нині на захисті суверенітету України стоять доблесні українські військові та добровольці, які є гідними спадкоємцями духовних цінностей та традицій славних предків.
Сьогодні, як ніколи гостро ми відчуваємо, що саме завдяки українським Захисникам і Захисницям, які боронять рідну землю від російського агресора і повертають  спокій та віру у краще мирне майбутнє, ми маємо можливість жити  у своїй країні.
З болем у серці вшановуємо пам’ять всіх нескорених українців,які поклали своє життя на вівтар нашої Перемоги.
У цей день вітаю кожного, хто носить високе звання Захисника і Захисниці України! Низький уклін ветеранам, учасникам війни, військовим, воїнам запасу, батькам та матерям Героїв.
Дякую всім, хто береже спокій наших рідних, наших дітей і наших осель, хто захищає цілісність нашої держави. Ми у ваших надійних руках! Залишайтеся такими ж сильними, мужніми і обов’язково повертайтеся додому!
Нехай єднає нас віра у Збройні Сили України та допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.


Ніхто і ніколи не переможе Україну!
Слава Україні!
Слава її Героям!


З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора