Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бізнес-конференція «DISTRIBUTION MASTER-2023: НОВА РЕАЛЬНІСТЬ-ВИКЛИКИ ТА РІШЕННЯ»

Дата: 29.09.2023 09:59
Кількість переглядів: 100

Фото без описуTradeMasterGroup за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) запрошує Вас долучитися до щорічної бізнес-конференції «DISTRIBUTION MASTER-2023: НОВА РЕАЛЬНІСТЬ-ВИКЛИКИ ТА РІШЕННЯ», що відбудеться 20 жовтня в Києві. На конференції Вас чекають:

  • столи перемовин «постачальник-мережа»
  • дискусійні панелі
  • якісні модеровані бізнес знайомства
  • обмін досвідом та аналітика продуктової галузі

Ця щорічна спеціалізована подія є єдиною в Україні і збирає професіоналів з усіх секторів дистрибуції та їх партнерів, у тому числі виробників і рітейлерів.
Захід об'єднує понад 200 топ-менеджерів компаній з різних регіонів України та інших країн. Цього року на майданчику конференції відбудуться дискусійні панелі «Підготовка виробників та мереж до сезону 2023-2024 закупівлі продуктової галузі України» в таких напрямках: м’ясомолочна, плодовоовочева, кондитерська продукція, аквакультура, зернові та олійні  культури.

Крім того, TradeMasterGroup напередодні конференції проведе 3-х годинне онлайн-навчання для виробників на тему: «Ведення перемовин. Підвищення рівня переговорних навичок з «баєрами». Створення ефективної комерційної пропозиції».
Заявку можна подати до 5 жовтня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора