Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ОТРИМАЛИ НОВУ КОМП’ЮТЕРНУ ТЕХНІКУ.

Дата: 25.09.2023 17:10
Кількість переглядів: 34

Щоб підвищити якістФото без описуь надання освітніх послуг, керівництвом Подільської громади проведено велику роботу з покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів.

За рахунок місцевого бюджету подільські ліцеї та гімназії отримали 50 комплектів комп’ютерного обладнання для класів інформатики. Нова техніки відкриє нові можливості вчителям до подачі навчального матеріалу. Уроки тепер проходитимуть цікаво, а головне – ефективно.

Крім того, заклади освіти отримали 10 наборів сучасного технічного обладнання для «Класів безпеки». До комплекту входять інтерактивні дошки, телевізори, проектори та комп’ютери).

Вручав комп’ютерну техніку директорам ліцеїв та гімназій виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

«Наявність сучасної техніки  дає  педагогам можливість поліпшити якість  освіти, створити  та використовувати у навчальному процесі сучасні електронні засоби навчання, організувати ефективний доступ через  Інтернет для отримання будь-якої  інформації. Навіть у період війни освіту не можна ставити на паузу. Нехай придбання нової техніки увінчається успіхами наших дітей та забезпечить їх повноцінне навчання та розвиток», - зазначив очільник громади.

Робота у цьому напрямку продовжуватиметься і далі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора