Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів виїзну апаратну нараду

Дата: 25.09.2023 15:35
Кількість переглядів: 52

Фото без описуСьогодні, 25 вересня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів виїзну апаратну нараду із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, під час якої було заслухано звіти про виконану роботу протягом минулого тижня.

ЗОКРЕМА:

- Робота житлово-комунального господарства:

🔸️Департамент ЖКГ, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями Департаменту було розглянуто та опрацьовано 20 звернень громадян. У місті завершено ямковий ремонт дорожньої інфраструктури, продовжується капітальний. Фото без опису

🔸️КВЕП «Подільськтеплокомуненерго», згідно плану, продовжує підготовку до осіннє-зимового періоду. Так, зокрема, міські котельні вже повністю готові до запуску опалювального сезону. Крім того, працівники теплового господарства оновлювали ізоляцію тепломереж, проводили ревізію та ремонт внутрішньо будинкових систем. 

🔸️Працівники КНП МОК «Чиста громада» щоденно дбають про санітарний стан громади: вивозиться сміття, прибираються вулиці, площі та паркові зони. 

🔸️КО «Компанія «Міськсвітло» здійснює планово-технічні  роботи з підготовки трансформаторних підстанцій та світлофорного господарства до осіннє-зимового періоду.

🔸️Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» розпочали встановлення флагштоків на секторі військових поховань. 

🔸️ПП «Городок-КВП» проводить ремонт покрівель та під’їздів багатоповерхівок.Фото без опису

- Соціальна сфера:

🔸️Всі заклади освіти працюють у звичайному режимі.

🔸️Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує прийом громадян. Протягом минулого тижня до соцзахисту звернулося біля 200 осіб з різних питань.

🔸️Центр надання адміністративних послуг працює у штатному режимі. Усі послуги надаються своєчасно та якісно. Спеціалісти установи опрацьовують подані заяви громадян на виплату пільг та житлових субсидій. 

🔸️Медики Центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзний прийом у с. Липецьке, під час якого було оглянуто та надано рекомендації  дітям та дорослим. 

🔸️На базі КНП «Подільська міська лікарня»  триває ремонт відділень реабілітації та психіатрії. 

🔸️Управління економічного розвитку та інвестицій:
Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та фахівцями відділу інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо заборони торгівлі у невстановлених місцях (протягом минулого тижня складено 2 протоколи). Фермери розпочали збір соняшника та посів озимих культур під урожай 2024 року.

За підсумками наради, керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора