Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось пленарне засідання тридцять третьої сесії Подільської міської ради І скликання.

Дата: 22.09.2023 14:24
Кількість переглядів: 71

Сьогодні, 22 вересня, піФото без описуд головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась тридцять третя чергова сесія Подільської міської ради І скликання. Загалом, було розглянуто 42 питання, які попередньо були опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.

🔸З першим блоком питань, які стосувалися земельних відносин та житлово-комунальної сфери, доповідав заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий. У ході засідання депутатами внесено зміни та доповнення до Програми благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення Подільської громади на 2021-2025 рр., а також до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на 2021-2024 рр.

Традиційно, більшість питань Фото без описустосувалися підтримки Збройних Сил України. Згідно рішення депутатського корпусу, з балансу Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин і Виконавчого комітету Подільської міської ради передано матеріально-технічні засоби на баланс військових частин.

🔸З низкою соціальних питань доповідала заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна. Депутатами внесено зміни до ряду міських Програм, а саме до Програми розвитку освіти Подільської міської територіальної громади на 2022-2025 рр. та Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2021-2023 рр. Також затверджено акти приймання-передачі комп’ютерного обладнання зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності нашої громади.

🔸Підтримав депутатський корпус і внесення змін до Комплексної програми із запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми на період до 2023 року на території громади. Нагадаємо, згідно цього рішення у Подільську розпочне функціонувати для осіб, які постраждали від домашнього насильства.

Крім того, народні обрФото без описуанці одноголосно підтримали рішення про створення «зеленої кімнати» для кращої взаємодії правоохоронців із дітьми, які постраждали внаслідок злочину чи стали свідками сексуального насильства або експлуатації, інших злочинів, або такими, які підозрюються в злочині.

З даними питаннями доповідала Таїсія Скрипнік, заступник Подільського міського голови.

🔸З блоком фінансових питань ознайомила присутніх Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради.

🔸З питанням внесення доповнень до Положень юридичного управління та Управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради доповідала керуюча справами Виконавчого комітету Подільської міської ради Олена Чуприна.

З усіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора