Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільську відбулася церемонія покладання квітів до Меморіалу полеглих партизанів та підпільників.

Дата: 22.09.2023 09:29
Кількість переглядів: 39

Фото без опису22 вересня в Україні вшановують пам’ять ветеранів та партизанів, які у часи Другої світової війни в тилу боролися з окупаційним нацистським режимом та своїми діями завдавали відчутних втрат гітлерівцям. 
Сьогодні, аби вшанувати подвиг підпільників, у Подільську відбулася церемонія покладання квітів до Меморіалу полеглих партизанів та підпільників за участі керівництва громади, представників установ, організацій та громадськості. 
Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять партизан - підпільників та тих, хто віддав своє життя за мир багатьох поколінь.
Підпільники і партизани своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам. 
Їх сила духу, патріотизм надихають нащадків, які сьогодні продовжують героїчну боротьбу задля збереження територіальної цілісності Батьківщини. Саме це є запорукою нашої непереможності, дає впевненість у тому, що наш народ – незламний та сильний духом.
Наприкінці, присутні поклали квіти до Меморіалу полеглих партизанів та підпільників, які загинули, рятуючи світ від фашизму.
Низький уклін та вічна пам’ять героям-партизанам!
Слава Україні!
Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора