Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГЕРОЇ ПОВЕРНУЛИСЯ ДОДОМУ!

Дата: 21.09.2023 18:36
Кількість переглядів: 60

Сьогодні відбулася урочиста Фото без описузустріч зведеного загону 2 прикордонного загону. Військові повернулися після виконання завдань на Сході нашої держави.
Прикордонників зустрічали виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко, духовенство та командування.
З гордістю та полегшенням зустріли наших Захисників родини та друзі. Подільські прикордонники виконали свій громадянський і конституційний обов’язок та повернулись додому живими і здоровими. Вони не зрадили присягу українському народу. Вони – справжні чоловіки. 
Щой­но серйоз­ні вій­сько­ві вже за мить роз­та­ну­ли в обій­мах ко­ха­них дру­жи­н та ді­тей, ви­ти­ра­ли ма­те­ринсь­кі сльози ра­дос­ті.
Під час урочистостей всі присутні прочитали молитву за мир в Україні разом із настоятелем парафії "Всіх святих землі української" ПЦУ м. Подільськ військовим капеланом протоієреєм Михайлом Базилько, а також вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих у війні проти російських загарбників.
Щиро вдячні кожному Захиснику та кожній Захисниці за можливість жити та працювати під мирним українським небом!
Українські прикордонники -  наш надійний щит!
Щохвилини ми ближче до Перемоги завдяки Вашому незламному духу!
Слава Україні!
Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора