Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пройшла ХІ обласна спартакіада серед працівників освіти – членів Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Дата: 18.09.2023 16:37
Кількість переглядів: 127

Фото без опису14-15 вересня 2023 року проходила ХІ обласна спартакіада серед працівників освіти – членів Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Цього разу за перемогу змагалися 14 команд: 12 від територіальних організацій Профспілки та 2 від первинних профспілкових організацій закладів вищої освіти. Участь у змаганнях брали й представники Подільської міської організації Профспілки.

Програма змагань складалася з 3 видів спорту: волейболу, настільного тенісу та шахів.

До речі, наші освітяни не лише гідно представили громаду на ХІ обласній спартакіаді, а ще й посіли перше місце у змаганнях з волейболу, вибороли бронзу у змаганнях з настільного тенісу та золото у загальнокомандному заліку, таким чином стали абсолютними переможцями серед обласних команд.Фото без опису

По приїзду, привітали переможців виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський. Очільник громади подякував за злагоджену командну роботу та нагородив спортсменів пам’ятними сувенірами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора