Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як ВПО отримати ваучер на навчання?

Дата: 18.09.2023 14:14
Кількість переглядів: 89

Фото без описуВаучер – документ, на підставі якого здійснюється перепідготовка за робітничою професією, підготовка за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра за іншою спеціальністю, спеціалізація чи підвищення кваліфікації. Ваучер видається людині одноразово. Особа самостійно обирає форму та місце  навчання, також професію або спеціальність, за якою хоче пройти перепідготовку, навчання або підвищення кваліфікацію. Навчання здійснюється закладами освіти, підприємствами, установами, які мають ліцензію на освітню діяльність.  

Скориставшись такою можливістю, ВПО матимуть більше шансів працевлаштуватися за обраною спеціальністю. Наразі визначено 123 професій і спеціальностей, за якими можна отримати ваучер. Тобто, ваучер – документ, за допомогою якого повністю або частково оплачується вартість навчання у закладах освіти за рахунок коштів фонду ЗДССУВБ.

В центрі зайнятості можно отримати інформацію про послуги служби зайнятості та наявні вакансії, вичерпні відповіді від фахівців на різноманітні запитання та тематичні буклети.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора