Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СІМ‘Я КОЖНІЙ ДИТИНІ 

Дата: 17.09.2023 09:58
Кількість переглядів: 61

Фото без описуНапередодні Дня усиновлення, заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік спільно з працівниками Подільського міського центру соціальних служб, Служби у справах дітей, мобільної бригади соціально-психологічної допомоги ГО «ГЫ³ра. Надія. Любов» та сектору ювенальної превенції Подільського РУП організували вуличну акцію "Сім‘я кожній дитині", під час якої проводилась інформаційна кампанія щодо різних форм сімейного виховання та розповсюджено інформаційні буклети для дорослих. Дітки ж отримували солодощі та яскравий брелок. Фото без опису
Подільчани позитивно сприймали інформацію та погоджувались із тим, що наразі питання соціального захисту дітей під час повномасштабної війни з російськими окупантами  стоїть особливо гостро і в тилових регіонах зокрема. 
Діти – це надія та найголовніший потенціал нашої сильної та незламної нації. Подаруйте дитині-сироті або дитині позбавленої батьківського піклування родинне тепло та затишок! Турбота про них – наше спільне завдання, обов’язок суспільства, держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора