Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рятувальників привітали з професійним святом.

Дата: 15.09.2023 13:42
Кількість переглядів: 176

Сьогодні, 15 вересня, Фото без описунапередодні професійного свята працівників Служби порятунку – Дня рятувальника, яке щорічно відзначається в Україні 17 вересня, особовий склад 25 частини пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області приймав вітання.

Привітати вогнеборців завітали почесні гості: представники міської та районної влади, силових структур, духовенство тощо.

Професія рятувальника завжди потребувала відваги та мужності. Нині ж це особливо актуально, оскільки працівники цивільного захисту щодня змушені ризикувати життям у протистоянні навалі російського агресора.

Тож виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський привітав наших земляків-рятувальників зі святом та вручив їм Почесні грамоти за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у справу цивільного захисту населення, високий професіоналізм, відданість справі служіння Українському народові.

З нагодиФото без опису свята, 4-му ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області було вручено Сертифікат на 20 тис. грн. для покращення матеріально-технічної бази частини.

Привітали колег із професійним святом покловник служби цивільного захисту – начальник Подільського райнного управління ГУ ДСНС України в Одеській області Сергій Добрянський, полковник служби цивільного захисту - начальник 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області Юрій Унтілов та заступник начальника управління – начальник відділу організації реагування та готовності підрозділів Віктор Боярський.

Щира вдячність рятувальникам, які у нинішні важкі часи, без вагань ризикують життям. Глибока повага і шана Подільської громади до кожного і кожної, хто працює в команді ДСНС. На вас розраховують люди, з вами Подільщина сильніша, за вашої участі буде відновлюватись країна після Перемоги.

З професійним святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора