Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 12.09.2023 15:48
Кількість переглядів: 95

Виконуючий повноважФото без описуення Подільського міського голови Олег Албанський провів виїзну апаратну нараду із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.

На робочій зустрічі було розглянуто актуальні питання життя Подільської громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, культури, освіти тощо.

Зокрема:

➡️Робота житлово-комунального господарства.

🔷КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до нового опалювального сезону. Було підкреслено, що наразі працівники теплового господарства ізолюють тепломережі у мікрорайонах міста для того, щоб уникнути можливих аварійних ситуацій протягом осінньо-зимового періоду. Крім того, у повному обсязі виконуються заявки від жителів міських багатоповерхівок.

🔷КВЕП «Подільськводоканал» продовжує роботи з ремонту мереж водопостачання у закладах освіти.

🔷Силами працівників КНП МОК «Чиста громада» здійснюється розчистка лотків водовідведення, а також ремонт обладнання на дитячих майданчиках. Поряд з цим виконується щоденне прибирання вулиць, площ та зелених зон відпочинку. Міські клумби готують до висадки сезонних квітів.

🔷ПСКП «Меморіал-Сервіс»: На кладовищі №8 продовжується ремонт проїзної частини.

🔷Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у штатному режимі.

➡️Соціальна сфера.

🔷Заклади освіти продовжують роботу у звичайному режимі.

🔷У Департаменті соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я триває прийом громадян та надання консультацій з різних питань. Фахівцями соцзахисту здійснено супровід подільської малечі до санаторію «Карпати». Оздоровлення 19 дітей забезпечено за рахунок місцевого бюджету.

🔷У КНП «Подільська міська лікарня» продовжується капітальний ремонт реабілітаційного відділення та завершується поточний ремонт психіатричного.

🔷Лікарями Центру первинної медико-санітарної допомоги здійснено виїзний прийом пацієнтів у с. Липецьке.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій:

Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та фахівцями відділу інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо заборони торгівлі у невстановлених місцях (протягом минулого тижня складено 2 протоколи). Розпочався новий етап суспільно корисних робіт на території Подільської громади. До плетіння маскувальних сіток, спільно з волонтерським загоном «Шалені голки», залучено ще 20 тимчасово безробітних осіб.

За підсумками наради, керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора