Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня фізичної культури і спорту в Подільській громаді.

Дата: 11.09.2023 10:35
Кількість переглядів: 87

Фото без описуТрадиційно, відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня. 
Так, з нагоди свята, на стадіоні «Локомотив» відбулося урочисте нагородження Почесними грамотами Подільського міського голови, Управління освіти і гуманітарної політики та «Спортивного клубу «Подільськ» видатних спортсменів, тренерів, вчителів фізичного виховання Подільської громади. Вітав присутніх в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський та директор СК «Подільськ» Володимир Катармасовський. Фото без опису
Надзвичайну кількість перемог на змаганнях різного рівня здобули саме подільські спортсмени, виступаючи в різних видах спорту. Це наша гордість – сильна та здорова нація, яка буде відбудовувати Батьківщину після Перемоги. Потенціал нашої громади закладений у талановитій молоді та досвідчених педагогах – майстрах своєї справи - котрі протягом багатьох років всебічно розвивають юних та амбітних спортсменів. Беззаперечно, важливим аспектом є й підтримка міської влади. Саме завдяки спільним зусиллям ми стрімко йдемо вперед, досягаючи все нові вершини. 
Фото без описуПісля урочистої частини, відбулася матчева зустріч між ветеранами – тренерами громади та юними футболістами. Окрім цього, на інших майданчиках діти грали у волейбол, шахи та гандбол. 
Усі спортсмени – вихованці СК «Подільськ» - були нагородженні солодкими призами. Також, після запеклих змагань, гравців частували юшкою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора