Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАГОРОДА ЗНАЙШЛА ГЕРОЯ. ПОСМЕРТНО..

Дата: 08.09.2023 10:58
Кількість переглядів: 182

Медаль «За військову служФото без описубу Україні» вручили дружині загиблого Захисника, нашого земляка Юрія Чебана.

Відповідно до Указу Президента від 7 березня 2023 року, Юрія Олександровича відзначено «За особисту мужність і відвагу, самовіддані дії, виявлені у захисті державних інтересів України».

Нагороду Олені Чебан вручили начальник групи морально-психологічного забезпечення Подільського РТЦК та СП Ігор Коваль та виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Юрій Чебан був справжнім патріотом своєї Батьківщини. На захист країни став ще у 2014 році. Зачищав українську землю від російського ворога загиблий Герой у складі в/ч А 2980.

У нього все життя було попереду. Але він віддав його за нашу Україну, за мир на рідній землі. Військовий загинув у перший день повномасштабного вторгнення на Херсонщині.

Дружина Олена розповіла, що Юрій був прекрасним батьком їхньої маленької донечки Ілони, люблячим чоловіком та гарним другом. Воїн був справжньою опорою та наставником для родини.

Ціна нашої незалежності дуже висока і вдивляючись в очі згорьованих батьків і дружин Героїв, які віддали найдорожче – своє життя, добре усвідомлюєш, що треба йти до кінця!

Схиляємо голови перед Захисниками України, які віддали свої життя за єдність країни, встановлення миру і спокою на рідній землі. Юрій Чебан назавжди залишиться в нашій пам'яті прикладом відданого сина Батьківщини.

Вічна пам’ять та слава нашим Героям!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора