Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет Подільської міської ради оголошує конкурс по визначенню робочого органу!

Дата: 07.09.2023 11:35
Кількість переглядів: 130

Виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області оголошує конкурс по визначенню підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу, згідно Закону України «Про автомобільний транспорт», Постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» та рішення Виконавчого комітету Подільської міської ради  від 31.08.2023 р. №272 «Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу».

Метою проведення конкурсу є вибір на конкурсних засадах підприємства (організації), яке спроможне забезпечити належну якість організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування та тих, що проходить в межах територіальної громади. 

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також умовам проведення відповідного конкурсу. Крім того, підприємства (організації), які мають фахівців у галузі автомобільного транспорту, матеріальні ресурси та технології, досвід роботи не менш як три роки з питань організації пасажирських перевезень.

Не допускаються до участі в конкурсі підприємства (організації), які надають послуги з перевезень, проводять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.    

Умови конкурсу:

  1. Досвід роботи з питань організації пасажирських перевезень не менше ніж трьох років.
  2. Наявність фахівців з відповідною галузевою професійною освітою, які мають стаж роботи у сфері автомобільного транспорту не менше трьох років, знання законодавчих та інших нормативно-правових актів, що регламентують порядок пасажирських автомобільних перевезень.
  3. Наявність матеріальних ресурсів та технологій для забезпечення належної якості підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників  на міських автобусних маршрутах загального користування (приміщення, оргтехніка, транспорт, тощо).
  4. Перелік та вимоги до документів, що подаються для участі у конкурсі повинні відповідати вимогам Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. №1081. 

 Для участі в конкурсі претендент подає такі документи:

- заяву про участь у конкурсі у довільній формі;

- копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- копію статуту (положення);

- довідки з податкової інспекції про відсутність заборгованості з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;

- довідку про відсутність заборгованості із виплати заробітної плати за підписом керівника та головного бухгалтера;

- копію договору оренди чи свідоцтва про право власності на приміщення;

- довідку, про наявність матеріально-технічного та програмного забезпечення в довільній формі за підписом керівника;

- довідку, яка підтверджує відповідність та наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту та досвіду роботи претендента не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень в довільній формі за підписом керівника;

- розрахунок собівартості витрат, пов'язаних з підготовкою матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та тих, що проходять в межах територіальної громади з урахуванням п.60  Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року №1081.

Документи на конкурс подаються у письмовій формі за підписом уповноваженої особи та скріплюються печаткою підприємства (організації) - претендента. Претендент несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі 02.10.2023 р.

Документи для участі у конкурсі подаються до управління економічного розвитку Подільської міської ради  за адресою: вул. Соборна. 85,  Подільськ, 66300.

Документи підприємств (організацій), які надійшли до конкурсного комітету пізніше встановленого терміну не розглядаються.

Конкурс відбудеться 17 жовтня 2023 року о 14-00 год за адресою: вул. Соборна, 85, м. Подільськ, 66300.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (04862) 2-69-07.                                                                                

 

 

 

 Начальник Управління економічного розвитку  

 та інвестицій Подільської міської ради

 Подільського району Одеської області                                                  Алла ОМЕЛЬЧУК

 

 

Вик. Кошетар М.К.                                                                                                    

 тел. 2-69-07   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора