Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Родині загиблого в боях із російськими загарбниками Захисника України Стратулата Антона Федоровича, нашого земляка, вручили орден «За мужність» ІІ ступеня (посмертно).

Дата: 05.09.2023 08:08
Кількість переглядів: 127

Фото без описуРодині загиблого в боях із російськими загарбниками Захисника України Стратулата Антона Федоровича, нашого земляка, вручили орден «За мужність» ІІ ступеня (посмертно). Указ про нагородження підписаний Президентом України Володимиром Зеленським від 10 травня 2023 року.

Так, сьогодні, 4 вересня, із словами вдячності й співчуття орден «За мужність» ІІ ступеня передав матері військовослужбовця начальник групи морально-психологічного забезпечення Подільського РТЦК та СП Ігор Коваль. У своїй промові він зазначив, що Герой був справжнім патріотом рідної землі. Воював заради квітучого та мирного майбутнього Батьківщини. Боровся та вірив, що незабаром настане така довгоочікувана Перемога, але, на жаль, цю щасливу мить йому не судилося побачити…

Антон Стратулат загинув 14 грудня 2022 року. Йому було лише 22 роки. Попереду - ціле життя, мрії, плани на майбутнє, які перекреслила цинічна, підла та безжальна війна росії проти України… Вона забрала у батьків - сина, у донечки - батька, у військовослужбовців — побратима і друга.

«Подвиги та імена наших Героїв, які віддали своє життя, захищаючи свободу та Незалежність нашої країни, навіки залишиться нашій пам’яті. Керівництво Подільської громади продовжуватиме і надалі підтримувати та піклуватися про родини загиблих Захисників», - наголосила Людмила Задорожна, заступник Подільського міського голови.

Спільно з старостою сіл Липецьке, Олександрівка та Казбеки Вікторією Лазаренко вручили пам’ятний подарунок.

Вічна і світла пам’ять Герою Стратулату Антону Федоровичу!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора