Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 04.09.2023 13:32
Кількість переглядів: 76

4 вересня під головуванням виФото без описуконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева виїзна апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств доповіли про проведену роботу за минулий тиждень.

✅Зокрема, обговорювалися наступні питання:

-Робота житлово-комунального господарства.

🔸Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» повідомила, що на вихідних відбулась серйозна аварійна ситуація на мережах водопостачання по вул. Мельниченка. Наразі аварійні бригади підприємства залучені до її ліквідації.

🔸КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до осінньо-зимового періоду. Так, за інформацією керівництва, обладнання теплового господарства на 95% підготовлено до старту опалювального сезону 2023-2024 рр.

🔸Працівники КНП МОК «Чиста громада» дбають про санітарний стан міста та сіл. Щоденно здійснюється прибирання вулиць, площ та паркових зон, вивозиться сміття тощо. Триває комплекс заходів зі знищення карантинного бур’яну амброзії.

🔸За повідомленням ПСКП «Меморіал-Сервіс», на кладовищі №8 розпочали робити дорожнє полотно.

🔸Всі інші підприємства працюють у штатному режимі.

-Соціальна сфера.Фото без опису

🔸Заклади освіти розпочали новий навчальний 2023-2024 рік.

🔸До Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я протягом минулого тижня звернулося біля двохсот громадян з ти чи інших питань. Всі види державної допомоги та компенсації нараховуються вчасно. Крім того, продовжується і робота з внутрішньо переміщеними особами.

🔸Фахівці Центру надання адміністративних послуг продовжують прийом заяв на компенсацію вартості житлово-комунальних послуг від власників житла, які безкоштовно прихистили у власних домівках внутрішньо переміщених осіб. Надаються й інші види послуг.

🔸Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Лікарями первинки було здійснено виїзний прийом у с. Липецьке. У КНП «Подільська міська лікарня» продовжується капітальний ремонт реабілітаційного відділення.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях (складено 4 протоколи).

По завершенні апаратної наради, очільником громади було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора