Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Дата: 31.08.2023 15:28
Кількість переглядів: 137

Фото без описуСьогодні, 31 серпня, під головуванням першого заступника Подільського міського голови-начальника фінансового управління Подільської міської ради Олени Музичук відбулося засідання виконавчого комітету Подільської міської ради. У ході засідання розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.
З блоком питань, що стосуються житлово-комунальної сфери виступила Олена Чернега. Так, зокрема, внесено зміни до рішення виконавчого комітету Подільської міської ради від 31.01.2023 р. №9. Підтримано рішення про створення комісії з прийняття на баланс КНП «Муніципальна обслуговуюча компанія «Чиста громада» дитячого майданчика по вул. Успенській. Внесено зміни до переліку мереж ливневої каналізації на території громади. 
Членами виконкому було підтримано рішення про проведення конкурсу з визначення перевізників на автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Подільської міської територіальної громади. З даного питання доповідала Алла Омельчук, начальник Управління економічного розвитку та інвестицій. 
Ряд питань стосувався соціального захисту прав неповнолітніх осіб, з яких доповідала Анастасія Єфімова, начальник Служби у справах дітей. Фото без опису
Затверджено Положення про порядок надання платних послуг КНП «Спортивний клуб «Подільськ» та затверджено тарифи на надання платної послуги СК «Подільськ»  на 2023 рік. З даними проєктами рішень виступив в.о. начальника Управління освіти та гуманітарної політики Володимир Самборський. 
Підтримано й рішення про влаштування осіб до Подільського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського комітету. 
З наступним проєктом рішень виступила керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради Олена Чуприна. Так, надано дозвіл на передачу з балансу виконавчого комітету Подільської міської роди на баланс КВЕП «Подільськводоканал» транспортного засобу. Нагадаємо, що аварійно-рятувальний автомобіль марки «IVECO» наша громада отримала у рамках міжнародної співпраці між керівництвом Подільська та муніципалітетом німецького м. Боркен. 
Виділено кошти на лікування онкохворим, лікування та реабілітацію постраждалим військовослужбовцям, які зазнали поранення внаслідок бойових дій або при проходженні військової служби тощо.  Іфнормувала присутніх перший заступник Подільського міського голови-начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук.
Розглядалися й інші питання, з яких були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора