Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ ВИКОНУЮЧОГО ПОВНОВАЖЕННЯ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА АЛБАНСЬКОГО ІЗ ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2023 07:30
Кількість переглядів: 106

Шановні освітяни, дорогі учні та батьки!

Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року!

Україна продовжує відстоювФото без описуати свою незалежність у війні проти російських загарбників. Але, коли діти вчаться, країна перемагає та стає сильніша завдяки знанням. Війна не в змозі завадити прагненню нашого молодого покоління впевнено йти шляхом пізнання до нових звершень та перемог.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких наші діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують російського ворога, щоб маленькі українці вчили правдиву історію України, а не вигадки путінської росії.

Тож щиро бажаю першокласникам, щоб свято Першого дзвоника запам’яталося таким, що відкриває новий світ знань та мрій. Майбутнім випускникам зичу плідно провести цей навчальний рік, який зараз здається дуже довгим, але пролетить дуже непомітно. Зробіть все, щоб ваші батьки та вчителі пишались вами. Особлива подяка педагогам Подільської громади, які щодня віддають дітям частинку своєї душі, навчають та відкривають для них світ можливостей.

Пам’ятаймо, що наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

Я бажаю всім вам успіху, наполегливості і натхнення. Навчайтеся з любов’ю в серці до України і нашої громади! Нехай цей навчальний рік стане роком Перемоги нашої Батьківщини!

Зі святом!

Слава Україні!

Слава її Героям!

 

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора