Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС ДЛЯ УЧАСТІ У ПРОГРАМІ ПРОГРАМІ SEED – СУБ’ЄКТІВ МАЛОГО БІЗНЕСУ, ЗАСНОВНИКАМИ ТА КЕРІВНИКАМИ ЯКОГО Є ЖІНКИ

Дата: 30.08.2023 15:49
Кількість переглядів: 118

У другій декаді вересня 2023 року стартує Програма «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED), що реалізується за підтримки Global Affairs Canada. Програмою передбачено надання грантів у розмірі до 40,0 тис CAD (канадських доларів), точна сума гранту визначатиметься Французькою гуманітарною організацією АСТЕD з урахуванням змісту проєкту, а також рівня організаційного розвитку партнерів.

Взяти участь у конкурсі можуть представники малого бізнесу, засновниками і керівниками яких є жінки!!!

Для учасників конкурсу немає обмежень за видами економічної діяльності чи кількістю найманих працівників, головні критерії, що враховуватимуться – це обґрунтування ефективності реалізації проєкту за рахунок грантових коштів, зокрема щодо перспектив розширення бізнесу або відновлення пошкодженого внаслідок військових дій виробництва; організації нових видів діяльності з можливістю перекваліфікації персоналу та за умови обов’язкового створення нових робочих місць. Необхідні форми для подання проєкту будуть надіслані претендентам після попередньої офлайн/онлайн зустрічі з представником АСТЕD.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати інформацію:

  1. Найменування суб’єкта підприємництва;
  2. Код згідно з ЄДРПОУ;
  3. Основний КВЕД;
  4. П.І.Б засновниці/керівника;
  5. Контактний мобільний телефон, e-mail.

Інформацію надавати до 06 вересня 2023 року на адресу: vtpd-kotovsk@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора