Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати роботи робочої групи з упорядкування діяльності на ринках та встановлених місцях для торгівлі на території Подільської міської територіальної громади.

Дата: 29.08.2023 10:40
Кількість переглядів: 46

Під головуванням виконФото без описууючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась нарада щодо результатів роботи робочої групи з упорядкування діяльності на ринках та встановлених місцях для торгівлі на території Подільської міської територіальної громади.

Участь у нараді взяли перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук, фахівці Управління економічного розвитку та інвестицій, представники Подільської ДПІ, Подільського РУП, Подільського РУ ГУ ДСНС в Одеській області, Держпраці та КП «Подільський міський ринок».

Члени робочої групи станом насьогодні охопили роз’яснювальною роботою 407 торгуючих на ринках та встановлених місцях. Згідно спільних рейдів було виявлено 51 особу, яка здійснює торгівлю без оформлення підприємництва.

За результатами наради визначено подальші напрямки співпраці та взаємодії між всіма профільними структурами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора