Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває створення Рад з питань ВПО при Львівській та Одеській ОВА: як взяти участь.

Дата: 28.08.2023 14:09
Кількість переглядів: 83

Фото без описуУвійти до складу Рад з питань внутрішньо переміщених осіб при цих обласних військових адміністраціях (ОВА) запрошують внутрішніх переселенців, які зареєстровані у відповідних областях. А також – представників громадських організацій, що займаються захистом прав ВПО у межах зазначених областей.

▪️Документи від кандидатів до Ради з питань ВПО при Львівській ОВА прийматимуться до 8 вересня 2023 року в електронній та/або паперовій формі на адресу: 79016, м. Львів, вул. Митрополита Андрея, 10, каб. 110 або на електронну пошту: dszn.vpo@gmail.com. Їх перелік та більш докладна інформація – за посиланням.

▪️Прийом документів від охочих стати членами Ради з питань ВПО при Одеській ОВА триватиме до 1 вересня 2023 року включно. Їх можна надіслати у паперовому вигляді на адресу: 65012, м. Одеса, вул. Канатна, 83. Або ж в електронному вигляді – на електронну скриньку: dssp@odessa.gov.ua, обов’язково поставивши в копію: dssp-vpo1@odessa.gov.ua із зазначенням теми листа «Рада ВПО». Докладніше – тут.

Нагадаємо, нещодавно Уряд затвердив Положення про Ради з питань ВПО при місцевих органах влади. Серед основних завдань таких Рад – сприяння соціальному захисту ВПО, їх працевлаштуванню, забезпеченню житлом, надання психосоціальної, медичної та правової допомоги тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора