Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Електронний бюлетень ГУРТ

Дата: 25.08.2023 14:12
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Новини ГУРТа Гроші Кар'єра

Новини ГУРТа

Відкрито реєстрацію на тренінги з підприємництва у вересні
Долучайтеся до однієї з найбільших у світі навчальних програм ведення бізнесу від Міжнародної організації праці. Пройдіть триденний тренінг «Розпочни свій бізнес» та скористайтеся можливістю отримати практичні навички ведення підприємницької діяльності та написання бізнес-плану.
Читати і коментувати
Встигніть зареєструватися на вебінар для підприємців про оподаткування, пільгові умови та штрафи
ГУРТ запрошує на важливий вебінар тих, хто веде підприємницьку діяльність та потребує роз’яснення щодо скасування пільгового оподаткування та штрафи за відсутність РРО. Попередня реєстрація обов’язкова. Дедлайн: 23 серпня.
Читати і коментувати

Гроші

«Екодія» оголошує конкурс для ГО щодо справедливої трансформації вугільних громад
«Екодія» оголошує конкурс для громадських організацій на закупівлю послуг з розробки та реалізації проєктів, які сприятимуть справедливій трансформації вугільних громад.
Читати і коментувати
Конкурс заявок: Розширення доступу до якісної, холістичної допомоги постраждалим від СНПК
Фонд доктора Деніса Муквеге оголошує конкурс малих субгрантів з метою покращення доступу до холістичної допомоги постраждалим від сексуального насильства, пов'язаного з конфліктом, підтримки надавачів послуг та розширення їхньої діяльності. Проєктні пропозиції мають бути подані до 10 вересня (23:59) 2023 року.
Читати і коментувати
Дооголошення конкурсу для НУО з впровадження Проєкту USAID «Інновації для подолання епідемії ВІЛ»
Пакт оголошує конкурс на отримання субгрантів для підтримки впровадження Проєкту «Інновації для подолання епідемії ВІЛ». Проєкт фінансується в межах Надзвичайного плану Президента США з надання допомоги у боротьбі зі СНІДом (PEPFAR) через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Кінцевий термін подання заявок: 1 вересня 2023 року, 18:00 за Київським часом.
Читати і коментувати
РАТН оголошує тендер «Закупівля спецодягу для пацієнтів та працівників медичних закладів»
Міжнародна організація РАТН оголошує тендер з відбору компанії, яка постачатиме спецодяг для пацієнтів та працівників медичних закладів в рамках проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується РАТН. Кінцевий термін подання пропозицій: 5 вересня 2023 року.
Читати і коментувати
Конкурс субгрантів EU4CSOs Emergency Actions: громадянське партнерство для змін
БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» оголошує продовження прийому заявок на участь у Конкурсі субгрантів у проєкті EU4CSOs Emergency Actions, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Заявки на участь в конкурсі від ОГС приймаються до 05 вересня 2023 року, 23:59.
Читати і коментувати
ЄС і Німеччина нададуть українським малим підприємставам 50 грантів кожен до 10 000 євро
Програма EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини підтримає черговою хвилею грантів – кожен до 10 000 євро (або 400 000 у гривневому еквіваленті) – 50 малих підприємств, які постраждали від повномасштабного вторгнення та готові розвивати бізнес у сфері постачання товарів першої необхідності. Відбір кандидатів триватиме до 25 серпня 2023 року.
Читати і коментувати
Бізнес-інкубатор Малої академії наук Ukrainian Future Incubator оголошує відбір на Startup World Cup
Бізнес-інкубатор Малої академії наук Ukrainian Future Incubator оголошує відбір на Startup World Cup 2023. Це найбільша міжнародна конференція-конкурс стартапів. Її фінал проведуть у Кремнієвій долині, а головним призом стане 1 000 000 доларів США. Дедлайн подання: 11 вересня.
Читати і коментувати

Кар'єра

Chemonics International Inc. is seeking Grants and Subcontracts Manager
Chemonics International Inc. шукає кваліфікованого спеціаліста на посаду Менеджера/ки з грантів і субконтрактів, який/яка контролюватиме всю діяльність у рамках грантів та субконтрактів DG East у своєму підрозділі управління діяльністю. Кінцевий строк подання заявок: 27 серпня 2023 року. Далі - англійською.
Читати і коментувати
Chemonics International Inc. is looking for Grants and Subcontracts Assistant
Chemonics International Inc. шукає кваліфікованого спеціаліста на посаду Асистента/ки з грантів і субконтрактів, який/яка відповідатиме за контроль за відповідністю та відстеження матеріалів грантів і субконтрактів, надання адміністративної підтримки під час запитів, відбору, реалізації та завершення етапів грантів і субконтрактів. Кінцевий строк подання резюме: 27 серпня 2023 року. Далі - англійською.
Читати і коментувати
M&E/Subgrants Senior Assistant, NDI Ukraine/Старший/а асистент/ка з моніторингу, оцінки й субгрантів
Національний Демократичний Інститут шукає Старшого/у асистента/ку з моніторингу, оцінки та субгрантів. Він/вона відповідатиме за допомогу Менеджеру з МіО та субгрантів у фінансовому моніторингу та управлінні субгрантами, а також підтримку системи МіО НДІ. Кінцевий строк подання резюме: 11 вересня 2023 року. Далі - англійською.
Читати і коментувати

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора