Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагородження до Дня Незалежності України.

Дата: 24.08.2023 15:09
Кількість переглядів: 78

24 серпня виконуючий повновФото без описуаження Подільського міського голови Олег Албанський привітав містян, які провадять активну діяльність, спрямовану  на підтримку боротьби за збереження суверенітету і територіальної цілісності країни, багаторічну плідну працю, особистий вагомий внесок у розвиток та забезпечення стабільного функціонування сфер життєзабезпечення громади в період воєнного стану, вручивши їм Почесні грамоти Подільського міського голови.

Очільник громади найперше подякував військовим за те, що є така можливість сьогодні  привітати усіх присутніх з державним святом, адже саме завдяки нашим Захисникам і Захисницям ми залишаємося вільними і незалежними.

Окремо слова подяки Олег Богданович адресував колегам – заступникам Подільського міського голови, а також лікарям, правоохоронцям, освітянам, підприємцям, працівникам соціальної сфери, головам будинкових та квартальних комітетів, залізничникам, комунальникам та аграріям за те, що кожен зараз тримає свій фронт і докладає максимум зусиль для нашої Перемоги. Кожен на своєму робочому місці докладає максимум зусиль, для того, щоб вона відбулася якомога швидше!

Вітаємо нагороджених та дякуємо за все, що Ви робите !  Ми глибоко шануємо працю кожного з Вас! Україна обов’язково вистоїть і Переможе!

Слава Україні!

Слава її Героям!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора