Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося урочисте відкриття Меморіального стенду, який присвячений воїнам, загиблим при виконанні бойового завдання.

Дата: 24.08.2023 14:05
Кількість переглядів: 176

Фото без описуДо Дня Незалежності України у Подільську відбулося урочисте відкриття Меморіального стенду, який присвячений воїнам, загиблим при виконанні бойового завдання. Участь у заході взяли  керівництво Подільської міської ради, представники силових структур, трудових колективів, духовенство та родини полеглих Героїв-земляків.
В страшний для нас час, коли росія розпочала війну в Україні, наші хлопці та дівчата поспішили на захист рідної землі. Віддавши найцінніше – своє життя, вони до останнього подиху захищали суверенітет та незалежність Батьківщини. 
Під час церемонії настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько освятив Меморіальний стенд. 
Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про тих Героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну. Пам’ять про загиблих земляків завжди буде жити в наших серцях. Ми схиляємо голови перед подвигом Захисників. Пам’ятаємо кожне ім’я і поділяємо біль від втрати з рідними та друзями полеглих воїнів. Адже Герої живі, поки жива пам’ять про них.
Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора