Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У День Незалежності України відбулась зустріч керівництва Подільської громади з родинами військових, які загинули, захищаючи Батьківщину від рашистської навали.

Дата: 24.08.2023 13:50
Кількість переглядів: 102

День Незалежності - не простоФото без опису День Народження України. Це світлий день пам’яті і надії. Адже про державну незалежність мріяло не одне покоління українців. Нині ми переживаємо складні часи російської агресії та її посягань на цілісність України. На нашій землі війна. Гинуть наші найкращі сини та доньки, справжні Герої, відстоюючи право України на незалежність.

Саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російськими окупантами. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.

У День Незалежності України відбулась зустріч керівництва Подільської громади з родинами військових, які загинули, захищаючи Батьківщину від рашистської навали.

На початку всі присутні вшаФото без описунували пам’ять Захисників України хвилиною мовчання.

У своєму виступі Олег Албанський, виконуючий повноваження Подільського міського голови, зазначив, що виконавчий комітет Подільської міської ради має за мету вирішувати всі проблемні питання та у разі виникнення труднощів родини загиблих земляків отримають необхідну допомогу та підтримку.

Наприкінці зустрічі родинам полеглих Героїв було вручено пам’ятні подарунки. Крім того, міською владою був забезпечений проїзд на транспорті для родин задля вшанування пам’яті загиблих Героїв-земляків на секторах військових поховань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора